TD SYNNEX
Finance Solutions

Flexibele Lease- en financieringsoplossingen om jouw business te laten groeien.

Ontdek onze Finance Solutions
Lees meer

Wij maken kostbare IT-projecten toegankelijk.

TD SYNNEX vindt dat iedere organisatie – groot en klein – de kans moet krijgen om het uiterste te halen uit zijn businesspotentieel. Zonder nieuwe technologie is dat onmogelijk. Daarom bieden wij op maat gemaakte lease- en financieringsoplossingen waarmee jij en jouw klanten altijd de juiste IT-investeringen kunnen doen.

Diep in de buidel tasten voor nieuwe hardware is niet meer van deze tijd. Organisaties kiezen er liever voor om IT-oplossingen te financieren, leasen of te huren voor een bepaalde periode. Zo kunnen zij ondanks hun geringe budget en cashflow toch profiteren van de innovatieve technologie.

TD SYNNEX heeft vier primaire productportfolio’s waarbinnen financiering kan worden gerealiseerd: Endpoint Solutions, Advanced Solutions, Maverick en GCC. Maar voor ieder type IT-project liggen er mogelijkheden; of je nu op het punt staat om een cloudmigratie te volbrengen of een software-ontwikkelproject op de planning hebt staan, TD SYNNEX staat voor je klaar met een passende financiering.

Hoe werkt het precies?

Voor bedrijven is er veel aangelegen hun opbouwde kapitaal en cashflow intact te houden. Daarom laten zij dure uitgaven voor IT vaak schieten, met als gevolg dat zij concessies moeten doen aan hun dienstverlening of niet meekunnen met een concurrent.

Met de Finance Solutions van TD SYNNEX kunnen jij en jouw klanten dure uitgaven voor bijvoorbeeld nieuwe laptops laten financieren of leasen. Je huurt of leaset de technologie en betaalt een maandelijks bedrag dat je gemakkelijk kunt dragen. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om IT-uitgaven te financieren voor minder dan de prijs van één kopje koffie per dag!

De voordelen van Finance Solutions voor jou én jouw klanten

  • Finance Solutions bieden alternatieve manier om nieuwe technologie te gebruiken middels flexibele huur- of leasemodellen.
  • Finance Solutions bieden de mogelijkheid hoge kosten voor IT-projecten over een langere periode uit te smeren met lagere maandelijkse kosten.
  • Finance Solutions bieden organisaties de kans om innovatieve projecten uit te voeren die anders onhaalbaar zouden zijn.
  • Finance Solutions maken het mogelijk om meer IT-projecten doorgang te laten vinden, doordat de totale kosten verlaagd en verspreid worden.

Sneller reageren op veranderingen

Finance Solutions maken organisaties flexibeler en in staat sneller te reageren op veranderingen in de markt. Organisaties die sneller kunnen reageren hebben een grotere kans om marktleider te worden.

Wij ondersteunen ieder IT-project

Finance Solutions kunnen worden gebruikt voor ieder type IT-project:

Hardware
Development
Software & Cloud
Onderhoud
Installatieservice
Training

Laat je adviseren door onze specialisten

TD SYNNEX beschikt over een toegewijd team van ervaren financiële experts die je helpen om jouw bedrijf te laten groeien door optimaal gebruik te maken van ons krachtige portfolio Finance Solutions.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op via: